Izobraževanje po meri

V današnjem tempu dela, ki od nas zahteva visoko učinkovitost, timsko sodelovanje, veliko osebnih stikov s strankami in velikokrat celo pripravljenost, da smo v vsakem trenutku na voljo, si včasih težko privoščimo celodnevno odsotnost z delovnega mesta ali udeležbo na vnaprej določenih terminih tečajev.

Zato se podjetja in organizacije pogosto odločajo za optimalnejšo izvedbo izobraževanj za zaposlene, z vsebino, urnikom in lokacijo, prilagojeno njihovemu načinu dela. Posamezniki, ki so prezaposleni ali pa potrebujejo specifična znanja, pa se lahko za določeno področje ustrezno usposobijo v obliki individualnega izobraževanja.

Alternate Text

Prilagojene delavnice za zaključene skupine

Poleg redno razpisanih terminov iz našega koledarja tečajev, izvajamo tudi različne prilagojene delavnice za podjetja oziroma večje zaključene skupine. V tem primeru lahko za vas prilagodimo vsebino, termin in način izvedbe ter lokacijo izobraževanja. V kolikor nimate ustrezne računalniške opreme za izvedbo tečaja, nudimo tudi najem in namestitev le-te v vaših prostorih.

Prilagojene delavnice izvajamo tako s področja splošnih računalniških znanj, kot so Microsoft Office aplikacije, kot tudi naprednejših Microsoft in ostalih tehnologij ter znanj za IT strokovnjake.

V primeru večjega števila kandidatov za izobraževanje s področja Microsoft Excel ali Word programov, na željo naročnika izvedemo tudi brezplačno predhodno testiranje znanja, na podlagi katerega udeležence razvrstimo v ustrezno stopnjo tečaja.

Zaupajte nam svoje želje in potrebe, na podlagi katerih vam bomo ustrezno svetovali, pripravili ugodno ponudbo po vaši meri ter vam zagotovili najoptimalnejšo izvedbo izobraževanja.

Alternate Text

Individualno izobraževanje

Če v vašem urniku ni časa za obisk klasičnih večdnevnih tečajev, potrebujete pa hitro in učinkovito pridobljeno znanje, za vas organiziramo individualno računalniško izobraževanje, prilagojeno vašim potrebam, predhodnemu znanju, razpoložljivemu času in denarju.

Izobraževanje lahko poteka na sedežu našega podjetja v Ljubljani ali na lokaciji po želji. Glede vsebine, obsega in terminov izvedbe, se dogovorimo z vsakim kandidatom posebej, glede na njegove želje, poskrbimo pa tudi za pripravo učnega gradiva.

Individualno izobraževanje izvajamo za enega oziroma največ za dva udeleženca hkrati. Predvideno število ur za posamezno področje navadno ustreza ⅓ do ½ časa, ki je predviden za predelavo enake vsebine na rednem tečaju.

Cena individualnega izobraževanja za 1 šolsko uro je od 29,00 do 45,00 € /osebo.

Za več informacij in ponudbo nas kontaktirajte preko spodnjega obrazca.

Kontaktni obrazec - izobraževanje po meri

Prosimo izpolnite kontaktni obrazec in pod opombe vpišite vaše želje glede prilagojenega izobraževanja.
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?