LLPA
Kot slovenski član združenja Leading Learning Partners Association (LLPA) delimo globalno vizijo LLPA-ja o pospeševanju širjenja znanja, opolnomočenju zaposlenih in pomoči organizacijam pri digitalni preobrazbi na varen in kompetenten način.

Kompas Xnet je od leta 2013 ponosen član Leading Learning Partners Association. LLPA je združenje 33 IT izobraževalnih centrov, od katerih je vsak vodilni center v svoji državi. Skupaj zagotavljamo celostne izobraževalne rešitve različnih ponudnikov, kadarkoli, v kateremkoli jeziku, kjerkoli na svetu.

Kot slovenski predstavnik LLPA-ja se je Kompas Xnet zavezal in se zavzema za:
  1. Zagotavljanje najkakovostnejših storitev usposabljanja, izobraževanja in coachinga, ki zaposlenim omogočajo, da se pripravijo na ustrezno certificiranje in postanejo akterji digitalne preobrazbe vaše organizacije.
  2. Zagotavljanje učnih rešitev in storitev usposabljanja, osredotočenih na različne industrijske panoge, da bi vaši organizaciji pomagali sprejeti najnovejše tehnologije in hitro inovirati.
  3. Zagotavljanje uspešnega in konsistentnega IT usposabljanja z najvišjimi standardi našim ponudnikom, kolegom članom ter strankam na lokalni ali mednarodni ravni.
  4. Prizadevanje za doseganje in preseganje KPI-jev, ki nam jih določajo naši ponudniki, da zagotovimo konsistentno izpolnjevanje tržnih zahtev in standardov na zdrav, odgovoren in etičen način.

Naši člani imajo sedež v teh državah:

Evropa:
Azija / Pacifik:
Severna Amerika:
Južna Amerika:
Afrika:

Za več informacij o LLPA-ju in najnovejši seznam članov prosim obiščite: https://thellpa.com/

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?