"Kar ti v glavi ostane, ti nihče ne vzame."
-slovenski ljudski pregovor

Kompas Xnet je vodilni Microsoft pooblaščeni izobraževalni center pri nas in predstavnik Slovenije v mednarodnem združenju najboljših IT izobraževalnih centrov – LLPA. V naših sodobno opremljenih računalniških učilnicah z lastno tehnično podporo, vam zagotavljamo odlične delovne pogoje za nemoten potek tečajev.

Strast, ki žene naše vrhunske strokovnjake, je velika dodana vrednost za vas, saj predavatelji na tečajih nesebično razdajajo svoje znanje in bogate izkušnje.

Prenašamo znanje od uporabniških osnov Microsoft Excel, Microsoft Outlook, Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft Access, Office 365 do specialističnih IT znanj in certifikacij Windows Server, Exchange Server, Windows 10, SharePoint, .NET, SQL, Power BI, Azure, Microsoft 365, PowerShell, System Center, Microsoft Dynamics 365, Data science idr. Ker pa je upravljanje IT storitev kompleksen proces, so nam pri tem lahko v pomoč tudi uveljavljene metodologije in standardi, ki nas uče na kaj biti pazljiv, kako upravljati s sredstvi itd. V ta namen organiziramo izobraževanja ITIL, SCRUM, PRINCE2, ki potekajo pod vodstvom akreditiranih predavateljev in po želji vključujejo tudi opravljanje uradne certifikacije.

Koledar izobraževanj
Tečaji za uporabnike

Tečaji za uporabnike

Želite nadgraditi svoje osnovno računalniško znanje, potrebujete izobraževanje za uporabo določene aplikacije ali se pripravljate na pridobitev ustreznega certifikata?
V naši ponudbi najdete računalniške tečaje s področja Microsoft Office aplikacij (Office 365, Excel, Word, Outlook, PowerPoint, MS Project in Access) in napredne delavnice za zahtevnejše uporabnike.

Za IT strokovnjake

Za IT strokovnjake

V kolikor vas zanimajo bolj napredna znanja s področja informatike, izvajamo tudi izobraževanja za IT strokovnjake, ki potrebujejo specifična znanja.
Posebej specializirani smo za področje Microsoft tehnologij, znotraj katerih vam lahko ponudimo udeležbo na klasičnih tečajih v učilnici, online učenje z Microsoft tečaji na zahtevo in kombinacijo sodobnih učnih metod in orodij, v okviru programa LaaS.

Izobraževanje po meri

Izobraževanje po meri

Poleg klasičnih tečajev, v redno razpisanih terminih, izvajamo tudi različne prilagojene delavnice za podjetja in individualno računalniško izobraževanje, ki lahko poteka v naših učilnicah ali na lokaciji naročnika. V tem primeru vsebino izobraževanja, način in časovno izvedbo popolnoma prilagodimo željam stranke.

Poslovne veščine

Poslovne veščine

V sodelovanju z zunanjimi partnerji, organiziramo tudi izobraževanja s področja poslovne informatike, ki obravnavajo metodologije za upravljanje storitev in vodenje projektov v IT, kot so ITIL, PRINCE, SCRUM in projektno vodenje na osnovi priporočil in najboljših praks iz PMI PMBOK.

Splošni pogoji

Izobraževanje na daljavo

Prilagodljivost in odnos do kupcev sta nas naučila, da se hitro prilagajamo v nepredvidljivih situacijah. Sodobno delovno mesto se hitro razvija. Ekipe se razprostirajo po različnih geografskih območjih, novi poslovni modeli in prava digitalna orodja pa povezujejo in podpirajo zaposlene, ne glede na to, od kod se spodbuja izobraževanje, produktivnost, angažiranost in sodelovanje.

Izpitni center

Kompas Xnet je pooblaščeni Certiport in Pearson VUE izpitni center, kjer lahko opravljate izpite za preverjanje znanja s področja splošnih računalniških znanj in izpite s področja naprednih IT znanj, namenjene IT strokovnjakom.
Izpitni center je odprt vsak petek, po predhodnem dogovoru pa je izjemoma možno opravljati izpite tudi kak drug dan. Na voljo je eno izpitno mesto, zato lahko na enkrat opravlja izpit le ena oseba.
Prijaviti se morate najmanj 3 delovne dni pred izpitom. Odjavo morate sporočiti pisno, najmanj 2 delovna dneva pred izpitom.
Vse ostale informacije dobite na izpiti@kompas-xnet.si

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?