V izpitnem centru Pearson VUE lahko opravljate izpite, ki so namenjeni IT strokovnjakom, saj je za uspešno opravljanje potrebno naprednejše znanje na področju informacijskih tehnologij. Poleg Microsoft izpitov, lahko opravljate tudi izpite nekaterih drugih ponudnikov, kot so IBM, Cisco, GMAC, APICS, PDDM in še mnogo drugih. Celoten seznam si lahko ogledate tukaj>

Izpitni center Pearson VUE je odprt vsak delovni petek. 

Po predhodnem dogovoru je izjemoma možno opravljati izpite tudi kak drug delovni dan. V primeru, da za opravljanje izpita koristite svoj voucher, vam zaračunamo 20,00€ +ddv operativnih stroškov. 

Cena posameznega Microsoft Advanced Role-based (ARB) izpita je 120,00 € + DDV, če prijavo opravite preko našega izpitnega centra.

Cena posameznega Microsoft Fundamentals (xx-900) izpita je 80,00 € + DDV, če prijavo opravite preko našega izpitnega centra.

Pri večini ostalih ponudnikov morate prijavo opraviti sami.

Nabor Microsoft izpitov si lahko ogledate tukaj>

Za prijavo na izpit potrebujemo:

  • Ime in priimek kandidata
  • Kodo ali naziv izpita
  • Želeni termin opravljanja izpita (datum in ura)
  • Microsoft ID

V kolikor še nimate svojega Microsoft ID-ja, si ga morate pred prijavo na izpit ustvariti. Podrobna navodila kako ustvariti Microsoft ID najdete tukaj>

Za opravljanje izpita v našem izpitnem centru potrebujete dva dokumenta za dokazovanje svoje identitete. Na enem od njih mora biti tudi slika, drugi pa je lahko brez (bančna kartica, zdravstvena kartica itd.). Opravljanje izpita se nadzoruje preko video kamere, vendar posnetkov ne shranjujemo. Prepisovanje ali uporaba kakršnihkoli pripomočkov za pomoč pri opravljanju izpita je prepovedana. Prav tako pri sebi ne smete imeti nobenih osebnih stvari (telefon, torba, računalnik itd.), temveč jih za ta čas zaklenemo v temu namenjeno omarico (ključ je v času opravljanja izpita pri vas).

Čas opravljanja večine izpitov je od 60 do 180 minut, nekateri pa lahko trajajo tudi do 5h.

Rezultat Microsoft izpita (izjema so izpiti beta verzije) dobite takoj po zaključku pisanja v obliki pisnega potrdila o uspešno ali neuspešno opravljenem izpitu.

Microsoft Role-based certification roadmap 

Prenesite si načrt certifikacij, ki prikazuje vse najnovejše certifikate na osnovi vaših vlog za Azure, Microsoft 365, Dynamics 365, PowerPlatform, Security, Compliance and Identity.

VODNIK MICROSOFT USPOSABLJANJ in CERTIFIKACIJ

Iščete ustrezen Microsoft certifikat in zanj primerno učno pot? Podrobne informacije in priporočila se nahajajo v dokumentu Vodnik po Microsoft tečajih in certifikacijah.

 

Prijava na izpit

Prosimo izpolnite obrazec in pod opombe vpišite vse potrebne podatke: koda ali naziv izpita, termin opravljanja in vaš Microsoft ID.

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?