Pearson VUE

V izpitnem centru Pearson VUE lahko opravljate izpite, ki so namenjeni IT strokovnjakom, saj je za uspešno opravljanje potrebno naprednejše znanje na področju informacijskih tehnologij. Poleg Microsoft izpitov, lahko opravljate tudi izpite nekaterih drugih ponudnikov, kot so IBM, Cisco, GMAC, APICS, PDDM in še mnogo drugih. Celoten seznam si lahko ogledate tukaj>

Cena posameznega Microsoft izpita je 120,00 € + DDV, če prijavo opravite preko našega izpitnega centra. Pri večini ostalih ponudnikov morate prijavo opraviti sami. 

Za prijavo na izpit potrebujemo:

  • Ime in priimek kandidata
  • Kodo ali naziv izpita
  • Želeni termin opravljanja izpita (datum in ura)
  • Microsoft ID

V kolikor še nimate svojega Microsoft ID-ja, si ga morate pred prijavo na izpit ustvariti. Podrobna navodila kako ustvariti Microsoft ID najdete tukaj>

Za opravljanje izpita v našem izpitnem centru potrebujete dva dokumenta za dokazovanje svoje identitete. Na enem od njih mora biti tudi slika, drugi pa je lahko brez (bančna kartica, zdravstvena kartica itd.). Opravljanje izpita se nadzoruje preko video kamere, vendar posnetkov ne shranjujemo. Prepisovanje ali uporaba kakršnihkoli pripomočkov za pomoč pri opravljanju izpita je prepovedana. Prav tako pri sebi ne smete imeti nobenih osebnih stvari (telefon, torba, računalnik itd.), temveč jih za ta čas zaklenemo v temu namenjeno omarico (ključ je v času opravljanja izpita pri vas).

Čas opravljanja večine izpitov je od 60 do 180 minut, nekateri pa lahko trajajo tudi do 5h.

Rezultat Microsoft izpita (izjema so izpiti beta verzije) dobite takoj po zaključku pisanja v obliki pisnega potrdila o uspešno ali neuspešno opravljenem izpitu.

Microsoft Role-based certification roadmap 

Prenesite si načrt certifikacij, ki prikazuje vse najnovejše certifikate na osnovi vaših vlog za Azure, Office 365 in Dynamics 365.

Prijava na izpit

Prosimo izpolnite obrazec in pod opombe vpišite vse potrebne podatke: koda ali naziv izpita, termin opravljanja in vaš Microsoft ID.
Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?