V izpitnem centru Certiport lahko opravljate izpite za pridobitev certifikatov s področja splošnih računalniških znanj, večinoma Microsoft Office (MOS Specialist, Expert) programov, pa tudi Adobe, Auto Desk, Entrepreneurship and Small Business, IC3, Toon Boom, QuickBooks.

Cena posameznega Microsoft Office Specialist izpita je 90,00 € + DDV.

Za prijavo na izpit potrebujemo:

  • Ime in priimek kandidata
  • Naziv izpita
  • Želeni termin opravljanja izpita (datum in ura)

Za opravljanje izpita potrebujete veljavno uporabniško ime in geslo, ki ju pridobite s tem, ko si na povezavi https://www.certiport.com/portal/SSL/Login.aspx ustvarite uporabniški profil.

Čas opravljanja izpitov je od 50 do 120 minut. Podrobnosti v zvezi z opravljanjem izpitov preko Certiporta najdete tukaj>

Prijava na izpit

Prosimo izpolnite obrazec in pod opombe vpišite vse potrebne podatke: koda ali naziv izpita, termin opravljanja in vaš Microsoft ID.

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?