Kompas Xnet je pooblaščeni izpitni center za PSI. V imenu PSI izvajamo računalniško testiranje za številne različne vrste strokovnih in akademskih testov kot so ISACA, GARP, BCEN, IIBA, itd.
Prosimo vas upoštevajte, da deluje Kompas Xnet izključno kot ponudnik izpitnega okolja in nadzoruje izvedbo izpitov v skladu s pogoji ponudnika. Nismo pooblaščeni za načrtovanje, naročanje, spreminjanje ali odpovedi certifikacijskega izpita. Prijava in plačilo se poravnata izključno med udeležencem in ponudnikom. V Kompas Xnetu ne sprejemamo plačil, vsa plačila gredo neposredno k vašemu izpitnemu ponudniku in ne nam.

PRIJAVA NA IZPIT

Če se želite prijaviti na izpit, obiščite https://www.psionline.com/en-gb/test-takers/.
Za pomoč pri registraciji lahko tudi pišete na PSI . Njihov e-poštni naslov je exam.supportDM@psionline.com

Koliko vnaprej se morate dogovoriti za izpit?

Izpiti so na voljo vsaj 6 tednov vnaprej. Najboljšo priložnost za načrtovanje želenega datuma boste imeli, če kontaktirate PSI 4-6 tednov pred želenim datumom.

PSI - Test Center Experience Video:
V videu boste izvedeli več o pripravah in postopkih za vaš prihajajoči testni dan, vključno z dokumentacijo, ki jo potrebujete, in samim testnim doživetjem.

VIDEO

KONTAKTNI PODATKI

- Izpitni ponudniki

Za vprašanja vezana na vsebino, strukturo izpita, pravilnik o odmorih, ID zahteve, vprašanja o članstvu, težave s plačili, težave s spremembo imena, rezultati izpitov, zamude pri rezultatih izpitov, se prosimo obrnite na izbranega izpitnega ponudnika:

- PSI

Na PSI se obrnete, ko iščete pomoč pri registraciji, prerazporeditvi terminov, zahtevah glede ID, pri težavah s plačili, rezultati izpitov, zamude pri rezultatih izpitov.
Spletno mesto:
https://www.psionline.com

- Kompas Xnet

Nudimo vam informacije kje se nahajamo, kako do nas, kaj pričakovati na dan opravljanja izpita ter za vas preverimo vprašanja glede zahtev ID dokumentacije.
Spletno mesto:
www.kompas-xnet.si
Email:
info@kompas-xnet.si

TERMINI OPRAVLJANJA IZPITOV

Termini so na voljo ob ponedeljkih ob 8.00 in 12.00.

 

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?