Splošni pogoji

Prijava

Na izobraževanje se lahko prijavite preko naše spletne strani www.kompas-xnet.si. Prijavnico na tečaj ali listo interesentov najdete na strani pod opisom posameznega tečaja, kamor pridete s klikom na naziv izbranega tečaja v koledarju tečajev. Po oddaji prijavnice boste na posredovan e-poštni naslov dobili potrditev prijave.

Rok za prijavo je najkasneje 14 dni pred pričetkom tečaja.

V primeru tečajev in delavnic s tujimi predavatelji, je prijava na tečaj potrjena zgolj na podlagi pravočasno plačane kotizacije.

Odjava

Odjava iz redno razpisanih terminov je lahko le pisna, najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja, preklic izobraževanja za zaključene skupine pa vsaj 7 delovnih dni pred načrtovanim pričetkom izobraževanja. V primeru nepravočasne odjave vam bomo primorani zaračunati polno ceno tečaja.
V primeru tečajev, delavnic in dogodkov s tujimi predavatelji, odjava od tečaja ni več možna, po tem ko vam po e-pošti pošljemo uradno potrditev izvedbe tečaja. V tem primeru plačilo kotizacije obračunamo kot stroške nepravočasne odjave, razen če sami poiščete nadomestnega udeleženca.

Izvedba

Število udeležencev je omejeno na največ 12 v posamezni skupini, najmanjše število za izvedbo je 6.
Tečaj potrdimo najpozneje 5 dni pred pričetkom tečaja in vam po e-pošti posredujemo uradno potrditev izvedbe tečaja, z vsemi potrebnimi informacijami.

Plačilni pogoji

Ko je izvedba tečaja potrjena, vam po e-pošti pošljemo ponudbo, ki služi kot osnova za plačilo. Kotizacijo poravnate z nakazilom na naš transakcijski račun 61000000 7673 144, najpozneje do roka plačila na ponudbi. Po opravljenem tečaju vam po pošti pošljemo še račun za opravljeno storitev.

V primeru plačila po naročilnici, ki nam jo morate posredovati do pričetka tečaja, vam bomo upoštevali 30-dnevni rok plačila.

Udeležbo na Microsoftovih uradnih tečajih (MOC) lahko v našem izobraževalnem centru krijete tudi z Microsoft SA voucherji, ki jih imate na voljo na podlagi licenčne pogodbe, sklenjene z Microsoftom.

Več informacij

Odpoved tečaja

V kolikor posameznega tečaja iz kakršnegakoli razloga ni možno izpeljati, vam pošljemo pisno odpoved najkasneje 5 delovnih dni pred pričetkom tečaja. V tem primeru že prejeta plačila vrnemo najpozneje v 5 delovnih dneh po odpovedi. V kolikor se udeleženec strinja, pa prijavo prenesemo na naslednji razpisan termin.

Ugodnosti

  • 10% popust za zgodnje prijave in plačila MOC tečajev (Microsoft Official Courses) do najkasneje 1 meseca pred pričetkom tečaja.
  • 10% članski popust za podjetja, ki so imela v zadnjih 3 letih na naših tečajih najmanj 10 udeležencev. Popust se upošteva pri vseh nadaljnjih izobraževanjih.
  • Posebni izobraževalni paketi za udeležbo večjega števila zaposlenih na MOC tečajih.
  • 15% popust na vsa izobraževanja za dijake, študente in samoplačnike.
  • Program zvestobe za najbolj zveste udeležence naših tečajev. Zbirajte točke zvestobe in ob vsaki nadaljnji udeležbi prejmite lepo nagrado.
  • Količinski popust za več oseb iz istega podjetja
Popust 5% 7% 9% 11% 13% 15%
Št. oseb 3 4 5 6 7 8+
Popust Št. oseb
5% 3
7% 4
9% 5
11% 6
13% 7
15% 8+

Popusti se seštevajo, vendar do največ 20%.

Termini in cene

V koledarju tečajev so cene podane v € in ne vsebujejo DDV.

Pridržujemo si pravico do spremembe terminov in cen v koledarju tečajev brez predhodnega opozorila.
Možne so napake pri vnosu in pripravi koledarja.

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
I appreciate the support you gave to my team in Ashgabat and I was aware of the services you provide. I will certainly look for opportunities to work with you again. James Bulley - Chief Executive Trivandi
S Kompas Xnetom sodelujemo že vrsto let in vedno so se izkazali kot zanesljiv partner, ki zna prisluhniti željam in potrebam naročnika. Andreja Kerč - vodja kadrov Metronik d.o.o.
Nadgradnja in migracija vseh vsebin in rešitev na intranetnem portalu AJPES je bila izvedena brez težav in v dogovorjenih časovnih rokih. Zaradi navedenega izvajalca vsekakor priporočamo tudi drugim. Marjan Babič - Vodja IT službe, namestnik direktorja AJPES
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Kompas Xnet je profesionalno podjetje na najvišjem nivoju. Zanesljiv, profesionalni poslovni partner, ki stoji za svojimi obljubami. dr. Srečko Zupančič - Specialist področja in Janez Selak - Skrbnik IT sistemov - Krka d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Specialisti Kompas Xneta so presenetili upravo Eurodesigna ter BEGOC-a s svojim profesionalnim odnosom, izvrstnim tehničnim znanjem ter prvovrstno izvedbo. Sabir Hagverdiyev - Service Delivery Manager Eurodesign CSC, Azerbajdžan
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Izbrana strokovna ekipa sistemskih administratorjev s svojim znanjem, izkušnjami posebej pa z odprtostjo predstavlja vitalni člen v verigi zagotavljanja zanesljivih IT rešitev. Jure Lakota - Direktor IT za regijo Toyota Adria d.o.o.
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?