Tečaji za uporabnike

Računalniški tečaji za uporabnike, ki jih izvajamo v našem izobraževalnem centru, so namenjeni vsem, ki želijo nadgraditi svoje znanje s področja zbirke pisarniških programov Microsoft Office, Microsoft Office 365 ali pa jih zanima bolj napredna uporaba funkcionalnosti znotraj posamezne aplikacije oz. programa.

Zelo malo verjetno je, da boste v pisarni, ki aplikacij Microsoft Office ne uporablja. Ne glede na to, ali delate z e-poštnimi sporočili Outlook, s PowerPoint predstavitvijo ali uporabljate Excel za napredne statistične analize, vam bo znanje Microsoft Office koristno pri skoraj vsakem delovnem mestu ali karieri.

Office 365 pa je naročniška različica Office paketa, ki vam poleg uporabe standardnih namiznih Office aplikacij omogoča nenehno uporabo vseh vaših najljubših Office aplikacij, v nekoliko okrnjeni "online" različici. Do njih lahko dostopate ne glede na to, kje se nahajate - Vse kar potrebujete je internetna povezava. Prav tako lahko dostopate do vseh pomembnih poslovnih datotek, ki ste jih vi, ali vaši sodelavci, predhodno shranili v OneDrive. Vaša produktivnost pa bo dosegla novo raven s pomočjo orodij za sodelovanje, kot so Outlook Online, Skype for Business, Microsoft Teams ter aplikacija za ustvarjanje spletnih anket Forms.

Tudi znanje o tem kako biti varen na spletnem omrežju ni pomembno samo za IT oddelek v vašem podjetju, temveč za vse zaposlene katerih delovno mesto poteka aktivno na računalnikih in spletu. Naši strokovnjaki za varnost vam bodo pomagali z izvedbo prilagojenih delavnic Informacijska varnost - ozaveščanje zaposlenih, tako za vodstva kot posamezne segmente zaposlenih.

Tečaji se izvajajo v skupinah do največ 12 oseb, pod vodstvom ustrezno certificiranega predavatelja. Udeležba na tečaju, poleg pridobitve znanja na podlagi prepletanja teorije in praktičnih primerov, vključuje še priročnik v slovenskem jeziku, pisalo, blok, mapo, osvežilne napitke med odmori in hladno malico. Po koncu izobraževanja udeleženci prejmejo potrdilo o udeležbi, na voljo pa smo še 1 leto po zaključku tečaja, z brezplačnim strokovnim svetovanjem po telefonu ali e-pošti.

Tečaji za uporabnike potekajo od 8:30 do 14:30 v naših sodobno opremljenih učilnicah, na sedežu podjetja v Ljubljani. Tečaje organiziramo tudi za zaključene skupine, na lokaciji naročnika. Več informacij in podrobnejša navodila dobite ob potrditvi izvedbe tečaja.

Aktualni tečaji za uporabnike

Microsoft Office tečaji

Se pripravljate na pridobitev certifikata, potrebujete izobraževanje za uporabo določene aplikacije na delovnem mestu ali organizirate tečaje za večje število zaposlenih iz vašega podjetja?

V naši ponudbi izobraževanj s področja Microsoft Office najdete tečaje za najbolj aktualne aplikacije znotraj tega pisarniškega paketa, ki uporabnikom precej poenostavijo delo, povečajo učinkovitost in olajšajo ter pohitrijo delovne procese.

S tečajem Microsoft Excel (začetni, nadaljevalni) boste nadgradili svoje znanje pri delu s preglednicami in obsežnimi seznami ter jih s pomočjo naprednih funkcij in orodij pravilno uredili in analizirali. Za profesionalno urejanje dokumentov z uporabo slogov in ostalih funkcionalnosti Microsoftovega urejevalnika besedil, se udeležite začetnega ali nadaljevalnega tečaja Microsoft Word. S pomočjo programa Microsoft PowerPoint se boste naučili izdelovati profesionalne in atraktivne prezentacije. Za učinkovitejšo komunikacijo preko elektronske pošte, urejanje stikov, organizacijo opravil in koledarja, pa izberite Microsoft Outlook tečaj.

Poleg klasičnih Office aplikacij, se lahko udeležite tudi izobraževanja za Microsoft Access, kjer boste pobliže spoznali delo s preprostimi podatkovnimi bazami in aplikacijami. V kolikor se lotevate novega projekta, zapleta pa se pri njegovem vodenju in evidentiranju pa dobite jasen vpogled v zmogljivosti aplikacije na tečaju Microsoft Project.

Če ste pred kratkim iz standardnih Office programov prešli na oblačno storitev Microsoft Office 365, ki vam v vsakem trenutku omogoča dostop do vaših najljubših Office aplikacij v "online" različici, imamo za vas pripravljeno tudi delavnico Kratek pregled Office 365. Osvojite pa lahko tudi Microsoft Teams, aplikacijo, ki vse zmogljivosti paketa Office 365, kot so vodenje projektov, upravljanje z dokumenti, poslovna analitika itn. združi na enem mestu, poleg tega pa ponuja še klepet, avdio in video klice, deljenje datotek, sklicevanje sestankov.

Top 5 tečajev:
- Microsoft Excel nadaljevalni
- Microsoft Teams
- Office 365 za uporabnike
- Informacijska varnost – ozaveščanje zaposlenih
- Microsoft Access začetni

Napredne delavnice

Če so računalniški programi, kot so Microsoft Office, pri vašem delu nepogrešljivi in ste naprednejši uporabnik teh aplikacij, vam priporočamo udeležbo na kateri od delavnic, kot so Vrtilne tabele, Analize podatkov v Excelu, PowerPivot, Dashboard za vizualno dovršen pregled poslovnih rezultatov, Visual Basic za Excel ali Access in ostale.

Napredne delavnice so namenjene predvsem poslovnim uporabnikom, ki se veliko ukvarjajo z analizami in velikimi količinami podatkov ter ustrezno ponazoritvijo le-teh za poslovno odločanje.

Z udeležbo na izobraževanju boste še dodatno poglobili svoje znanje in razumevanje posameznih aplikacij, predvsem Microsoft Excela, in na ta način še dodatno povečali svojo učinkovitost dela.

V primeru interesa oz. za zaključene skupine organiziramo tudi tečaje, ki jih nimamo v redni ponudbi ali s prilagojeno vsebino.

Top 5 tečajev:
- Vrtilne tabele
- Analize podatkov v Excelu
- SharePoint Online
- Visual Basic for Applications za Access
- Ogromno prostora za shranjevanje – OneDrive for Business

Mnenja, ki štejejo

Poglejte, kaj stranke pravijo o nas.

arrow
Nadaljevalni tečaj Excela je bil super! Vsi slušatelji smo bili izredno zadovoljni, predvsem gre zahvala predavatelju Klemenu Vončina. Ure so bile z njegove strani vrhunsko izpeljane. Irena Berlec Avbelj - vodja prodaje in distribucije Jata Emona d.o.o.
Zame osebno je bilo veliko novih informacij, bližnjic in pojasnil za katere sem do sedaj bil odvisen od spletnega iskanja. Podajanje znanja s strani predavatelja je bilo tudi zelo dobro približano na tečajnikom. Peter Rogelj - Trimo d.o.o.
Tečaj priporočam za splošno izobraževanje o oblačni infrastrukturi, pomaga pri razumevanju. Matjaž Dijak - RC IKT
Odziv udeležencev tečaja je bil zelo pozitiven, večina je tečaj ocenila kot koristen. Zadovoljni smo bili z vsebinsko izvedbo tečaja, pa tudi operativno, saj je tečaj potekal na sedežu našega podjetja. Anamari Šuštar - vodja administracije in kadrov Mimovrste
Dober uvod v .NET CORE. Gašper ima jeklene živce in odgovarja na vsaka že tako normalna vprašanja. Matej Škerjanc - Akrapovič d.d.
"Tečaj je bil zelo primeren za spoznavanje SQL DWN. Še posebej koristne so predavatelje izkušnje, ki mi lahko v prihodnosti privarčujejo marsikateri glavobol." Erik Žunec - Comtrade
Bootcamp: "Tečaj je presegel moja pričakovanja, tako po strokovni plati, kot po atmosferi in namestitvi!" Tomaž Končan - Zavarovalnica Sava d.d.
Bootcamp: "Najboljše izobraževanje ever! Ogromno izmenjave znanja med slušatelji in predavatelji, abnormalna količina novega znanja. Upam, da zadevo še kdaj ponovimo." Jure Klančar - Zavarovalnica Sava d.d.
Primerna vsebina tečaja, predavatelj vsebino dobro razložil. Prijetno osebje in okolje. Štefan Žerdin - ZZZS
arrow

Potrebuješ pomoč?
Potrebuješ pomoč?